Трима мъже с манекенска визия начело на новия Младежки клуб на ДСБ

0

 

 

ТРИМА МЛАДИ, ОБРАЗОВАНИ И УСПЕШНИ МЪЖЕ ОГЛАВИХА МЛАДЕЖКИЯ КЛУБ на партия Демократи за силна България във Велико Търново. Те бяха избрани с пълно единодушие на общо събрание, а учредители на организацията, която е една от първите извън столицата, станаха общо 12 младежи на възраст между 18 и 35 години.

За председател бе утвърден 28 годишния Стелиян Маджаров, който има бакалавърска степен по български език и история, магистратура по счетоводство и туризъм, а в момента е студент по право във ВТУ. Освен това Стелиян е собственик на туроператорска агенция и съдружник адвокатска кантора. Семеен, а преди седмица е горд баща на син.

Стелиян Маджаров

За негови заместници учредителното събрание избра Ивел Йорданов и Владислав Красимиров.

Ивел е от Велико Търново, на 24 години, студент в УНСС по специалността „Икономика на туризма“. Любопитен момент е, че Ивел е световноизвестен модел на редица марки и брандове, носител на наградата „Модел на 2018“. Освен това е спортист, треньор по тапаут и има собствен бизнес с хранителни добавки.

Ивел Йорданов

Владислав е роден през 1991 г. в Ловеч. Завършил е ВТУ, специалност „Педагогика на физическото възпитание“. Магистър е. Има допълнителни квалификации за индивидуални и групови фитнес-тренировки

Владислав Красимиров

Младежкият клуб ще работи най-вече в областта на политиката, спорта, туризма, културата и младежкото кариерно развитие.

На учредяването гости бяха националния младежки председател на ДСБ Христина Димитрова, членът на националното партийно ръководство Людмила Илиева, областният председател Йордан Байчев и председателят на ДСБ- жени в региона Елена Чамуркова.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *