февруари 28, 2024

Горан Брегович ще има концерт във Велико Търново

0

След двата напълно разпродадени  концерта на Горан Брегович  в Пловдив, през изминалата година, легендата на балканската музика е подготвил за вярната си българска аудитория цели три концерта у нас.  Събитията се осъществяват по покана на Продуцентска компания АРТ БГ.

На 4 октомври Брегович ще стартира от Варна в Дворец на културата и спорта,  с емблематичните  музиканти от „Оркестър за сватби и погребения“. На следващия ден, 5 октомври, музикантите гостуват за първи път на Велико Търново (ДКС „Васил Левски“) и на 6 октомври завършват с бляскав мащабен концерт в зала 1 на НДК, София.

Програмата, която Брегович и оркестърът са подготвили за българските маниаци на балканската музика, е the Best of Goran Bregovic – най-отбраната селекция от вечни негови хитове като „Месечинка“, „Калашников“, „Буба Мара“, „Аризонска мечта“ и много други.

Билетите за трите концерта  вече са в продажба в мрежата на Eventim и локалните каси на Дворец на културата и спорта Варна и Туристически информационен център Велико Търново. Цените са  между 35 и 65 лв

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *