Снимки на екшън комедията „Диви и щастливи“ затваря Велико Търново за два дни

0

Снимките на екшън комедията „Диви и щастливи“ с участието на Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев, Александър Сано и Дария Симеонова, затварят част от Велико Търново в сряда и четвъртък.

На 22 май /сряда / се въвежда следната временна организация в движението на МПС : За времето от 06,00 до 12,30 ч. се затваря за движение Площад „Цар Асен I“, както и прилежащите улици.

За този период от време крайна спирка на автобусите от линии № 20, 40 и 110 от градският транспорт става площад „Велчова завера“; Крайна спирка на автобусна линия № 5 става спирката на ул. „Крайбрежна“;В този период жителите на кв. „Асенов“ ще бъдат обслужвани от автобусната линия № 50 , като от начална спирка „Зона “ автобусите ще тръгват на „часа“, а от спирка „Мавриков“ на 55-та минута. С оглед на промяната и удължаване на маршрута са възможни закъснения на автобусите по тази линия в посоченият период от време.

На 22 май /сряда/ за времето от 15,00 до 17,00 ч. за кратки периоди /от 3 до 5 минути/ ще бъде спирано движението на МПС по ул. „Христо Ботев“.

На 23 май /четвъртък/ за времето от 19,00 до 22,00 ч. ще бъдат  затворени за достъп пространствата, южно от Художествена галерия „Борис Денев“.

В една от главните роли се превъплащава и младата международна звезда Базил Айденбенц, познат от хитовия британски сериал „Виктория“. Актьорите изпълняват зрелищни каскади, каквито досега не е имало в български филм или сериал. За целта те минават специална подготовка и тренират дори по време на снимките. Създаването на новата продукция за голям екран следва примера на международните професионалисти в бранша. Още през 2018-та година във Варна е заснета 10-минутна секвенция, с която продуцентите участват на павилиони за филми в Холивуд и Кан. Там „Диви и щастливи“ е купен още на „зелено“, а договорът с международния дистрибутор Free Dolphin Entertainment осигурява разпространение в цял свят. „Диви и щастливи“ разказва историята на Боряна (Яна Маринова), която е загубила усещането за пълноценен и истински щастлив живот. Една нелепа случайност обаче събужда у нея скритата жажда за смислено съществуване и това я подтиква към смели и решителни действия. В устрема си тя повлича и най-добрата си приятелка Мила (Луиза Григорова-Макариев). Уверени в себе си, двете жени успяват да се справят с предизвикателствата и да се отправят на едно лудо пътешествие към истинската си същност, осъзнавайки че щастието е в собствените им ръце.

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *