декември 7, 2023

„Форд Мондео“ от играта „6 от 49“ на Спорт Тото спечели Светла Александрова от Горна Оряховица

0

Светослава Иванова

 

Български спортен тотализатор организира специален ден за печалби в Горна Оряховица. Поводът за събитието беше връчването на чисто нов луксозен автомобил Форд Мондео от 32-ия тираж на любимата игра на всички „Тото 2 – 6 от 49“. СПОРТ ТОТО превърна деня в истински празник за жителите и гостите на града с много награди, музикални изпълнения, томбола и възможности за повече печалби.
С нова кола от празника си тръгна  51-годишата горнооряховчанка Светла Александрова. Тя е В момента работи като счетоводител в родния си град. Старае се да участва поне веднъж в седмицата в игрите на СПОРТ ТОТО, като доста често ползва готови фишове. Именно такава квитанция й е донесла страхотния автомобил от Втори тото шанс на „Тото 2 – 6 от 49“.
Когато навръх Гергьовден отишла да направи залог за следващия тираж, Светла решила да провери друг свой забравен фиш. Касиерката й съобщила, че има печалба от Втори тото шанс, но ще трябва да попита каква точно в пункта, в който е пуснала фиша. Светла не казала нищо на роднините си, защото искала първо да разбере какво й е донесъл късметът. Когато разбрала, че печели чисто нов автомобил, радостта била голяма, защото ден по-късно, на 8 май, празнувала рожден ден. „И това, ако не е късмет! В навечерието на 51-ия ми рожден ден съдбата ме дари с уникален подарък“, радва се Светла. Ключовете от елегантния автомобил й връчи лично регионален директор на Български спортен тотализатор г-жа Вася Ботева.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *