февруари 22, 2024

Търновска фирма зарежда над 500 хотели и обекти в страната с текстилни изделия

0

Мила Милчева

Над 100 хотела и над 400 търговски обекта по цялото ни Черноморие и във вътрешността на страната са се доверили за цялостното си текстилно оборудване на великотърновска фирма, научи „Болярски новини“. „Икон Комерс“ ООД зарежда хотели, ресторанти, къщи за гости, апартаменти, хостели, спа центрове и др. с пердета и завеси, покривки, хавлии и халати, олекотени завивки, възглавници, чаршафи, плажни кърпи и т.н. Част от изделията са собствена марка, други са висококачествен внос от Турция, обясняват съдружниците в дружеството Красимир Иванов и Радостин Нунев (на снимката). Фирмата им е доказателство как с много труд и постоянство могат да се постигат успехи и да се сбъдват мечти, въпреки нелеката ситуация, в която е поставен българският бизнес.

Дейността на великотърновците стартира през 2006 година, а началото е дистрибуция на надуваеми плажни стоки. Започват като официален партньор на „Икон“ ЕООД – Борово, производител на тези изделия.

Две години по-късно започват разпространение и на хавлиени изделия на български производители по Черноморието. През 2009 година пускат собствена марка „Икон Комерс“ – хавлии с фирмен етикет и дизайн.

Дейността им постепенно се разширява и от 2011 до 2019 година обхващат все повече обекти в страната, в които доставят плажни стоки и хавлиени изделия. От шест години са поели и цялостното оборудване на обекти с текстилни стоки. Техни партньори са големи хотели като „Виктория Палас“ в Слънчев бряг, „Сънрайз“ в Златни пясъци, „Сириус бийч“ в Свети Константин и Елена, „Марина Сити“ в Балчик, „Боровец хилс“ и „Еуфория“ в Боровец и много други.

В момента обзавеждат новия бутиков хотел „Царевец“ във Велико Търново, който

се очертава като един от най-красивите обекти за настаняване в старата столица.

Икон Комерс“ ООД има собствена дистрибуция и склад в Бургас. Голям успех за дружеството е фактът, че от това лято започват и износ за Гърция.

Мечтата ни е да създадем собствена производствена база за хавлиени изделия, за да станем още по-конкурентно способни на пазара, посочват Иванов и Нунев. Те признават, че трудно се справят с конкуренцията на китайски стоки, които заливат пазара с ниски цени, но по никакъв начин не кореспондират с качество.

Икон Комерс“ ООД се старае, освен с добри материали за изработка на изделията, да провокира клиентите и с красив външен вид, какъвто придават специалните стелажи и опаковки на хавлиените кърпи.

за контакти

0885023475

0895500503

office@hotelskitextil.com

сн. личен архив

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *