декември 4, 2023

В болярския град дадоха старт на кандидатстването във Великобритания за 2020 г., правят специален курс IELTS

0

Официален старт на кандидат-студентската кампания за кандидатстване във Великобритания дадоха консултантите от фирма „Интеграл“ във Велико Търново.

Желаещите да продължат обучението си в британски университети вече могат да бъдат регистрирани в централизираната система за прием на Острова за 2020 г. и да стартират процеса по кандидатурата си.

„Очакваме все повече ученици от Велико Търново и региона да се възползват от възможността да изпреварят конкуренцията и да започнат още отсега същинската част по кандидатстването си в престижен университет в чужбина“, коментираха професионалните образователни консултанти от офиса на „Интеграл“ в старата столица.

Именно за да подпомогне подготовката на най-амбициозните, фирмата организира и специализиран подготвителен курс IELTS, който ще стартира във Велико Търново на 17 юли.

„Доброто академично ниво на английския е едно от най-важните условия за успех при кандидатстване в чужбина, а всички университети, които предлагат програми на английски език, изискват резултати от международно признати изпити, като IELTS. Нашият подготвителен курс е интензивен и се провежда в малки групи, за да може преподавателят да обърне повече внимание на всеки един курсист и да успее да го подготви възможно най-добре за предстоящия изпит“, допълват от „Интеграл“.

Консултантската фирма, която е с 27-годишен опит в помощта за кандидат-студенти, е официален представител на повече от 70 британски университети, за които кандидатстването е напълно безплатно.

 За да научите повече, се свържете с офиса на „Интеграл“ във Велико Търново на ул. „Рафаел Михайлов“ 2, ет. 2., тел. 062/60 52 35 или изпратете имейл до tarnovo@integral.bg.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *