Жена от Първомайци спечели от лотарията на НАП с касова бележка за 90 стотинки

0

 

Касова бележка само за 0,90 лв. се оказа решаваща за пенсионерка да спечели висок клас телефон в лотарията с касови бележки на НАП. Марияна Врангова от с. Първомайци е седмичен победител в лотарията на НАП.

Печелившата дама е бивш дългогодишен служител в системата на БДЖ. Тя регистрира касови бележки от три години, като ежегодно регистрира в Лотарията средно над 300 броя. Г-жа Врангова не участва в хазартни игри, а това е първата й по-сериозна печалба. Тя е закупила шоколадови изделия от местен супермаркет. Зам.-директорът на ТД на НАП В. Търново М. Кънчев връчи смартфона на г-жа Врангова. Тя смята да зарадва с него близък от семейството.

570 628 са касовите бележки, регистрирани от участниците от област В. Търново от началото на годината, а общият брой потребители от началото на играта е нараснал на 3989, докато новите потребители за това издание на лотарията са 504. Регистрираните в областта касови бележки за шестте месеца на 2019 г. са на стойност над 6,6 милиона лева. Издадените от ПОС устройство бележки за годината са половината от всички.

Всяка седмица някой печели предметна награда на стойност приблизително 1000 лв. А 2000 лв. дават данъчните всеки месец на един щастливец, регистрирал печеливша касова бележка. В края на поредното издание на лотарията на НАП 50 000 лв. очакват големия късметлия.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *