Михаела Филева с комплимент към двама търновски изпълнители

0

 

Една от най-успешните и награждавани поп изпълнителки у нас – Михаела Филева, се изказа ласкаво за великотърновските изпълнители Стелияна Христова и Петко Савов. Звездата, която има вече сериозен опит в оценяването, сподели клип и впечатление от изпълнение на търновското дуо в социалните мрежи. Носителката на множество музикални награди, сред които 4 пъти за БГ изпълнителка на годината, написа под публикацията си:

“Двама талантливи търновци..”

Певицата, определяна като една от най-позитивните личности на музикалната сцена у нас, не крие приятелството си със своите великотърновски колеги и не пропуска да ги поздрави за техните лични и професионални успехи. Самата тя е родена в болярския гръд и от тук започват нейните първи музикални успехи.

Двадесет и седем годишната певица дори признава, че някога е имала съвместни изяви със Савов. Стелияна Христова, която пък в момента работи с популярния търновски музикант, е певицата която стана безапелационен победител в първия сезон на най-успешното музикално риалити у нас – ”Гласът на България”.

Петко Савов подготвя и нова песен, която ще пусне съвсем скоро.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *