Високата едва 1,30 см. Нина Попова жъне модни успехи,снимала се е в сериала „Section zero“ на Люк Бесон

0

Светослава Иванова

 

Нина Попова е млада, красива, образована, лъчезарна и усмивката рядко слиза от личицето й. Позитивна е, въпреки че е по-различна от другите. Просто защото, заради генетичен проблем е висока около 1,30 см., но това пък я прави уникална. Отворена към предизвикателства, жадна за нови знания и приключения, през 2015 г. тя попада на снимачната площадка в Кино център „Бояна“. Участва в масова сцена в сериала „Section zero“ на култовия режисьор, сценарист и продуцент Люк Бесон. Най-големите й успехи обаче са на модния подиум. Представяла е страната ни в Дубай на международната седмица на модата и на голям престижен форум в Париж.

Поканата за Дубай дошла съвсем изненадващо. Защото България няма традиции в подобни прояви, за разлика от много други страни. Нина нямала спонсор и за малко да отпадне, но организаторите толкова я харесали, че поели разноските й. А това са американските дизайнерки American Wardrobe – Мириам Чалек и Саманта Уолден, които правят модни събития за всякакви хора, пояснява Нина. И допълва, че другите четири девойки с нисък ръст, които представяли техни модели, са били филипинка, рускиня, американка и мексиканка. Те дефилирали по спортни и официални екипи, а на болярското момиче са паднало честта да закрие топ-ревюто за ниски манекени, което по принцип е голяма чест и се прави от най-красивите модели. За целта Нина Попова представила булчинска рокля.

Като активен млад човек с позиция от няколко години тя членува в синдикат „Подкрепа“, както и в Организацията на малките хора в България. По тази линия търновката се е снимала и в специална сесия, организирана от Синдиката на МВР с хора като нея. Целта е била да се покаже, че полицаите са толерантни хора и имат добро отношение към различните…

А иначе Нина работи в НАП в болярски град. Завършила е ВТУ специалност „счетоводство и контрол“, магистър е по „финанси“. Включвала се е в 15 международни проекти по програмата  „Еразъм плюс“  в различни държави и на различни теми. Професионалните си ангажименти редува с участие в мажоретния отбор на приходната агенция.

 

 

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *