Равенство на стадион „Иайло“ – „Етър“ и „Левски“ не си отбелязаха гол

0

 

Тимът на „Етър“ взе точка над сочения за фаворит гост „Левски“ във втория кръг от футболното първенство, съобщава regnews.net.

Преди двубоя главната улица на болярския глад бе окупирана от мощно шествие на феновете на столичния отбор, но въпреки подкрепата, той не успя да спечели.

Гостите започнаха по-добре срещата и още в самото начало на двубоя Иван Горанов опита да порази вратата на домакините, но топката попадна в  Христо Иванов. Малко по-късно „Левски“ отново можеше да отбележи след разбъркване в наказателното поле на „Етър“. В 24-тата минута „сините“ пак  имаха възможност  да открият резултата, но тя беше пропусната от Станислав Иванов, който беше изведен на чиста позиция от Здравко Димитров.

След това положение играта се изравни, а „сините“ имаха още един шанс в края на първото полувреме, което в обаче завърши без отбелязан гол.

Второто полувреме започна с много димки, които образуваха огромен облак на стадион „Ивайло“ и играта спря за около 5 минути, след което агитката на „Левски“ предложи зрелищна заря.

Първото добро положение през второто полувреме се откри пред Янис Каргас, който успя да засече топката с глава след центриране от корнер на Давиде Мариани, но ударът не попадна в очертанията на вратата. В 70-ата минута Левски стигна до най-доброто си положение за гол през втората част, но то отново беше спасено от стража на „виолетовите“.

Продължението на втората част беше 6 минути, но и те се оказаха недостатъчни, за да излъчат победител в срещата. В крайна сметка отборът  на Росен Кирилов се бори мъжки и заслужи точката в срещата.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *