Крадат пари, люцерна и GSM

0

 

Кражба на пари от пицария в Горна Оряховица разкриха служители на местното полицейско управление. Сигнал за случая е получен в неделя. По данни на тъжителя от заведението липсвали 15 0 лв. от дневния оборот. От проведените действия по разследването е установено, че извършител на деянието е 48-годишен мъж от същия град, известен на полицията и осъждан. Инкриминираната сума е установена и иззета. Материалите по случая ще бъдат докладвани в прокуратурата.

16-годишен младеж пък откраднал две рулонни бали люцерна на стойност 120 лв. от нива в землището на с. Върбовка, установиха служители на РУ – Павликени. Деянието е извършено в петък. Балите са установени и върнати на собственика. Материалите по случая ще бъдат докладвани в прокуратурата.

Полицаите в Полско Тръмбеш разкриха кражба на мобилен телефон от баничарница. Сигнал за случая е получен вчера. От проведените незабавни действия по разследването е установен авторът на деянието – 60-годишна жена от с. Раданово, неизвестна до момента на полицията. Откраднатият телефон е установен в дома й и върнат на собственика. Материалите по случая ще бъдат докладвани в прокуратурата, с мнение за налагане на административно наказание.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *