Над 1700 социалисти от областта ще се качат на Бузлуджа

0

 

Над 1700 души от цялата област ще се качат на Бузлуджа в събота за традиционния събор на социалистите. Те ще пътуват с 35 автобуса и над 50 автомобила.

Програмата ще започне в 10.30 часа с поднасяне на венци и цветя пред знаковите паметници на Бузлуджа.  В 11.00 часа на сцената ще прозвучат официалните слова, а за всички е подготвена и музикална програма, като тази година поляната под хълма ще бъде огласена от Николина Чакърдъкова, Неврокопски танцов ансамбъл и оркестър „Виво Монтана. Честванията на поляната ще се проведат под лозунга: „Бузлуджа2019 – Единни за България“.

В 13.30 часа председателят на Националния съвет на БСП Корнелия Нинова ще се включи и в младежка дискусия на тема: „Оставам в България! Променям своята община!“. Тя ще се проведе на поляната над Малка Бузлуджа. Целта на младежката дискусия е да бъдат обсъдени и разисквани конкретни политики, които кандидатите за кметове на населени места и кандидатите за общински съветници на БСП, трябва да отстояват по време на местните избори тази есен.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *