септември 29, 2022

Над 1700 социалисти от областта ще се качат на Бузлуджа

 

Над 1700 души от цялата област ще се качат на Бузлуджа в събота за традиционния събор на социалистите. Те ще пътуват с 35 автобуса и над 50 автомобила.

Програмата ще започне в 10.30 часа с поднасяне на венци и цветя пред знаковите паметници на Бузлуджа.  В 11.00 часа на сцената ще прозвучат официалните слова, а за всички е подготвена и музикална програма, като тази година поляната под хълма ще бъде огласена от Николина Чакърдъкова, Неврокопски танцов ансамбъл и оркестър „Виво Монтана. Честванията на поляната ще се проведат под лозунга: „Бузлуджа2019 – Единни за България“.

В 13.30 часа председателят на Националния съвет на БСП Корнелия Нинова ще се включи и в младежка дискусия на тема: „Оставам в България! Променям своята община!“. Тя ще се проведе на поляната над Малка Бузлуджа. Целта на младежката дискусия е да бъдат обсъдени и разисквани конкретни политики, които кандидатите за кметове на населени места и кандидатите за общински съветници на БСП, трябва да отстояват по време на местните избори тази есен.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.