Ограбиха мъж на паркинг във Велико Търново

0

 

Грабеж разследват служители на Районното полицейско управление във Велико Търново. Сигнал за случая е получен тази нощ в 02,07 ч.

По данни на тъжителя същата нощ около 01,30 ч. на паркинг на бул. «България» в областния град е бил нападнат от непознат, който чрез използване на сила му е отнел 300 лв. След това се е оттеглил. По случая е започнато досъдебно производство.

Полицаите в Павликени пък разследват взломна кражба на жилище в с. Батак. Деянието е извършено в периода 22-23 юли, чрез взломяване на пътна и входна врата. От жилището липсвали различни вещи и техника. На местопроизшествието е извършен оглед. По случая е образувано досъдебно производство.

Служители на полицейското управление във В. Търново разкриха кражба на пари. Сигнал за случая е получен на 18 юни тази година. По данни на тъжителя от дамска чанта, оставена в учителска стая на учебно заведение в областния град са били откраднати мобилен телефон и 10 лв. От проведените по образуваното досъдебно производство действия по разследването е установен извършителя – 23-годишен мъж от с. Помен, известен на полицията. След доклад на материалите по случая в прокуратурата той е привлечен, като обвиняем. Инкриминираните вещи са установени и върнати на собственика.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *