Четирима младежи пострадаха при ПТП, трактор блъсна човек на заден ход

0

Четирима младежи са пострадали при произшествие край Лясковец. Катастрофата е станала в събота около 20,00 ч.

По първоначална информация лек автомобил «Пежо», управляван от 18-годишен младеж от Г. Оряховица е напуснал очертанията на пътното платно и се е преобърнал извън него. В резултат на това са пострадали водачът, 17-годишна негова съгражданка и двама 19-годишни младежи от Лясковец и с. Върбица.

Младежът от Върбица е откаран в плевенска болница с фрактура на горен крайник, а останалите са с охлузни рани и са освободени за домашно лечение. Водачът е изпробван за употреба на алкохол, пробата е отрицателна. По случая е започнато досъдебно производство.

56-годишен мъж от Стражица е пострадал при произшествие в с. Ново градище. Инцидентът е станал в събота преди обяд. По първоначална информация трактор, управляван от 53-годишен мъж от същото село, при маневра на заден ход е блъснал намиращ се на стопанска площадка 56-годишен работник от Стражица. В резултат на това му е причинил фрактура на таза.

Пострадалият е настанен за лечение във великотърновската болница. Водачът на трактора е изпробван за употреба на алкохол, пробата е отрицателна. Причините за инцидента са в процес на изясняване. По случая е започнато досъдебно производство.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *