С 60 000 лв. обновиха площада на село Българско Сливово

0

Светослава Иванова

60 000 лв. бяха усвоени за реконструкцията на централния площад в свищовското село Българско Сливово. Ремонтите, които стартираха през месец март, бяха извършени от общинското предприятие КСП – Свищов, а средствата са от местния бюджет и капиталовите разходи на населеното място. Пейките на новия площад пък са дарение от народния представител Станислава Стоянова, която уважи церемонията по откриването на обекта. На нея присъстваха още кметовете на Свищов Генчо Генчев и на село Българско Сливово Радослав Атанасов.

Генчев припомни, че поетите преди четири години ангажименти на общинското ръководство се реализират, с цел подобряване живота на хората.

„Мисля, че всичко, което направихме и това, което правим за всяко едно населено място от общината, вече дава своите резултати. Това показват и разговорите ми с кметовете на селата. Щастлив съм от факта, че и Вашият площад вече има хубав европейски вид, на който да се радват и малки, и големи. Още по-хубаво е, че по този начин ние даваме възможност нашите населени места да са живи, създаваме добри условия за младите хора, които да има защо да се връщат и да остават“, каза още Генчев. Той призова още жителите да пазят всичко, което е изградено с много усилия.

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *