„Лятно кино под звездите“ прави парк „Марно поле“сцена на едномесечен филмов маратон

0

 

Филмов маратон „Лятно кино под звездите“ започва след броени дни във Велико Търново по инициатива на кмета на старопрестолния град Даниел Панов. Начинанието ще бъде допълнение към културния календар на Старата столица. Под открито небе жителите и гостите на града ще могат да се насладят на едни от най-нашумелите български и световни филмови заглавия на голям екран.

Лятното кино ще бъде организирано в Летния театър в парк „Марно поле“ и ще продължи от 16 август до 15 септември включително. Филмите ще предложат разнообразие и много емоции както в летните вечери, така и в началото на есенния сезон.

Прожекциите на открито ще са всяка вечер след залез слънце на огромен екран, който ще бъде монтиран в Летния театър. За излъчване на филмите ще бъде използвана най-съвременна техника, гарантираща високо качество досущ на това в новите киносалони. Любителите на седмото изкуство ще могат да видят хитови български и чуждестранни филми, както и най-горещите заглавия за сезона.

Билетите ще могат да бъдат закупени на място, непосредствено преди всяка прожекция. За да е по-пълно удоволствието от филмите ще бъдат предлагат пуканки и безалкохолни напитки.

Филмите на открито са страхотна възможност за приятно и пълноценно прекарване на летните вечери. Очаквайте скоро афиша на „Лятно кино под звездите““, споделят организаторите.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *