Рекорд! Номинираха кмет от БСП за осми пореден мандат

 

Мила Милчева

За рекорден осми мандат ще се бори на предстоящите местни избори тази есен кметът на павликенското село Лесичери Димитър Митрев. Това стана ясно на общинската конференция на БСП в Павликени, на която бяха одобрени кандидатите за кмет на общината, кметове на кметства и пълна листа с 21 общински съветници.

Димитър Митрев

Досега кметът на Лесичери е печелил винаги без балотаж, с над 70 на сто от гласовете на избирателите. Селото е известно с това, че в него няма цигани и престъпност, както и със своята уреденост и чистота. Митрев е завършил българска филология, женен, с две деца.

Форумът в Павликени даде отлична оценка на кмета на община Павликени инж. Емануил Манолов и го номинира за трети мандат. Делегатите във форума одобриха кандидатите за кмет на общината, кметове на кметства и пълна листа с 21 общински съветници. 80 на сто от хората в нея са с висше образование. Четирима са до 35 години , а четирима са над 60 г. В листата са деветима от настоящите съветници. Водач е инж.Емануил Манолов.

инж. Емануил Манолов

Социалистите подкрепят настоящия кмет Албена Тодорова за кмет на Бяла черква като независим кандидат. В останалите кметства БСП издига кандидати за кметове.

„Всички жители и гостите на града и общината се убедихме в личните и професионални качества, които притежава инж. Емануил Манолов. Нашата община е на първо място по привлечени европейски финансови средства, благодарение на добре разписаните проекти. Инж. Манолов се доказа като добър стопанин. А проблемите на обикновения човек се превръщаха и в негови, търсеше решения на поставените му въпроси от хилядите жители, които преминаха през приемните, които организира като кмет“, посочи в изказването си председателят на БСП Христо Кавалски Кавалски.

Кметът инж. Манолов представи пред делегатите постигнатото за изминалите четири години начело на общината. По думите му в основата на неговото управление стоят добро планиране, ясна стратегия и дългосрочни решения . Благодарение на опита ми, на сплотения екип и на доверието, което имаме с вас, тези дейности могат да се случат и да направят Павликени още по-добро място за живеене, допълни той.

Гости на конференцията бяха областният председател на БСП Петко Тюфекчиев и народният представител Валентин Ламбев.

Кандидати на БСП – Павликени за кметове на кметства: Батак – Пламен Петров, Върбовка – Антон Антонов, Горна Липница – Георги Стефанов, Долна Липница – Емил Илиев, Караисен – Стефан Николов, Лесичери – Димитър Митрев, Михалци – Петко Петков, Недан – Георги Георгиев, Патреш – Валентин Вълев, Стамболово – Петър Петров,

Предложение за кметски наместници: Вишовград – Иван Иванов, Димча – Стефан Прокопиев, Дъскот – Николай Митев, Мусина – Христо Иванов, Паскалевец – Мирослав Димитров, Росица – Айгюн Юмеров, Сломер – Бонка Петрова

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *