Рекорд! Номинираха кмет от БСП за осми пореден мандат

0

 

Мила Милчева

За рекорден осми мандат ще се бори на предстоящите местни избори тази есен кметът на павликенското село Лесичери Димитър Митрев. Това стана ясно на общинската конференция на БСП в Павликени, на която бяха одобрени кандидатите за кмет на общината, кметове на кметства и пълна листа с 21 общински съветници.

Димитър Митрев

Досега кметът на Лесичери е печелил винаги без балотаж, с над 70 на сто от гласовете на избирателите. Селото е известно с това, че в него няма цигани и престъпност, както и със своята уреденост и чистота. Митрев е завършил българска филология, женен, с две деца.

Форумът в Павликени даде отлична оценка на кмета на община Павликени инж. Емануил Манолов и го номинира за трети мандат. Делегатите във форума одобриха кандидатите за кмет на общината, кметове на кметства и пълна листа с 21 общински съветници. 80 на сто от хората в нея са с висше образование. Четирима са до 35 години , а четирима са над 60 г. В листата са деветима от настоящите съветници. Водач е инж.Емануил Манолов.

инж. Емануил Манолов

Социалистите подкрепят настоящия кмет Албена Тодорова за кмет на Бяла черква като независим кандидат. В останалите кметства БСП издига кандидати за кметове.

„Всички жители и гостите на града и общината се убедихме в личните и професионални качества, които притежава инж. Емануил Манолов. Нашата община е на първо място по привлечени европейски финансови средства, благодарение на добре разписаните проекти. Инж. Манолов се доказа като добър стопанин. А проблемите на обикновения човек се превръщаха и в негови, търсеше решения на поставените му въпроси от хилядите жители, които преминаха през приемните, които организира като кмет“, посочи в изказването си председателят на БСП Христо Кавалски Кавалски.

Кметът инж. Манолов представи пред делегатите постигнатото за изминалите четири години начело на общината. По думите му в основата на неговото управление стоят добро планиране, ясна стратегия и дългосрочни решения . Благодарение на опита ми, на сплотения екип и на доверието, което имаме с вас, тези дейности могат да се случат и да направят Павликени още по-добро място за живеене, допълни той.

Гости на конференцията бяха областният председател на БСП Петко Тюфекчиев и народният представител Валентин Ламбев.

Кандидати на БСП – Павликени за кметове на кметства: Батак – Пламен Петров, Върбовка – Антон Антонов, Горна Липница – Георги Стефанов, Долна Липница – Емил Илиев, Караисен – Стефан Николов, Лесичери – Димитър Митрев, Михалци – Петко Петков, Недан – Георги Георгиев, Патреш – Валентин Вълев, Стамболово – Петър Петров,

Предложение за кметски наместници: Вишовград – Иван Иванов, Димча – Стефан Прокопиев, Дъскот – Николай Митев, Мусина – Христо Иванов, Паскалевец – Мирослав Димитров, Росица – Айгюн Юмеров, Сломер – Бонка Петрова

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *