Спипаха четирима пияни зад волана

0

Четирима водачи, употребили алкохол, са установени за денонощие от служители на РУ – Горна Оряховица, Свищов и Павликени.

В петък в 23,10 ч. в с. Първомайци е извършена проверка на лек автомобил «Хонда», управляван от 59-годишен мъж от с. Поликраище. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,55 промила. Той е дал кръвна проба за химичен анализ. Задържан е с полицейска мярка до 24 часа.

Същия следобед служители на полицейското управление в Свищов спрели за проверка колесен трактор, управляван от 60-годишен мъж от с. Овча Могила. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,60 промила. Той е отказал кръвна проба.

В събота в 02,55 ч. в Свищов е бил проверен лек автомобил «Форд», управляван от 46-годишен мъж от Павликени. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,22 промила. Той е отказал кръвна проба.  В събота в 01,25 ч. на пътя П. Тръмбеш – с. Патреш служители на РУ – Павликени забелязали лек автомобил «БМВ», претърпял пътен инцидент, намиращ се в канавката. Униформените помогнали на водача да излезе от автомобила. Пострадали при инцидента няма. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел  1,86 промила. Той е отказал кръвна проба. По всички случаи са образувани бързи производства.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *