Изящната Никол Несторова покорява с лекота български и международни танцови сцени

0

 

Светослава Иванова

 

 

През 2015 г. болярката печели световна титла от Хърватска!

Изящната болярка Никол Несторова е едва на 11 години, но в личната си колекция вече има безброй купи и медали от състезания по танци.

Грациозната възпитаничка на популярния търновски клуб „ЗОКИ“ с треньор Зорица Радловска е отличен пример за целенасоченост, упоритост, труд, амбиция, талант и преследване на мечтите, защото всъщност гони мечтите си от едва пет годишна. Тогава – на съвсем крехка възраст майка й Мартина Несторова я води в клуба и заедно с цялото й семейство я насърчава по пътя на нейния детски идеал. И успехите не закъсняват! Нещо повече – бъдещата петокласничка от ОУ „Патриарх Евтимий“ в старата столица дори се окичва със световна титла! Това става на престижно състезание в Хърватска през 2015 г., когато още съвсем малка Никол преборва респектираща конкуренция и гордо развява българското знаме.

Но чаровницата не лежи на стара слава и непрекъснато се усъвършенства, а титлите от престижни състезания по акробатични, шоу денс и характерни танци нарастват право пропорционално на годините и участията й. Към днешна дата детската стая на Никол е претрупана от трофеи, а в колекцията си освен колективните признания, тя има още пет индивидуални първи места и седем втори в сола и дуети.

За съжаление в момента талантливата великотърновка е с травма, но всички се надяват, че съвсем скоро ще излекува контузията си и отново ще радва публиката с грация и победи.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *