Малките „Болярчета“, родени 2011 г. спечелиха първият турнир за деца на Мини футбол RDJ

0

 

На 18 август в казанлъшкото село Шейново се проведе първият турнир за деца на Мини футбол RDJ, организиран от местната спортна фамилия Джепкови. Теренът, на който се водеха ожесточени футболни битки, бе модерното спортно съоръжение, изградено на територията на селището.


Отборът на ФК „Болярчета“ родени 2011 г. спечели първият турнир за деца на Мини футбол RDJ в село Шейново. Спортният празник бе организиран от фамилия Джепкови, а в надпреварата участваха още ДФК „Филипов“ Казанлък, „Пловдив Сити“ гр. Пловдив и ФК „Верея“ Стара Загора. За най-добър вратар на турнира бе отличен Лъчезар Александров от търновския клуб „Болярчета“.
„Получи се прекрасен празник на децата. Благодаря на всички, които се отзоваха“, коментира пред медиите един от организаторите Тотьо Джепков.
„Всичко, което направихме ни радва много, защото виждаме усмивките на лицата на хората и благодарността, че децата се забавляваха. Футболът и спортът въобще изграждат характерите, правят децата отговорни и съвестни. Затова всички тези деца стават общи приятели, превръщат се в по-добри хора и гледат само напред. Това а нас като организатори е радостно и супер стимулиращо“, каза още Джепков.

Снимки: Бетина Джепкова

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *