декември 4, 2023

Похвално! Четирима тийнейджъри от Елена почистиха сами детска площадка

0

 

Иванка Христова от гр. Елена изпрати благодарствено писмо за инициативата на няколко момчета от квартала, в който живеят. Тяхното добро дело е достойно за похвала и подражание и си заслужава повече хора да научат за него.

„Живея в блока на ул. „Иван Момчилов“ №93 В. Срещу нас е жилищният блок на ул. „Пролет“ №1 и между тях има красива детска площадка. И малки, и големи се зарадвахме, когато я направиха, но за кратко беше радостта ни. Лошо възпитани деца счупиха люлките и пейките, откъртиха красивите вратички. На площадката идват и деца от съседните блокове. Не зная кои са вандалите, но всички деца имат родители и би следвало те да им обясняват, че общественото трябва да се пази, че струва пари и всички ние плащаме от нашите данъци и такси.

Но между децата има и възпитани. Повод да кажа „Браво, деца!“ е самоинициативата на няколко момчета от двата блока. Видях ги с метли, лопатки и торбички да събират боклука, да скубят тревата и смитат пясъка към пясъчниците. Искрено им се зарадвах и искам да спомена имената им: Илкай Хюсеинов от 6а клас, Джем Кемалов от 6б, Стефан Савов от 7б, Берке Алкинов от 5а и Джанер Нихатов от 7а клас.

Пожелавам им да продължат да вършат полезни и добри неща и да привлекат и други деца към своята кауза за чиста околна среда и природа“.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *