Похвално! Сдружение „Благоденствие за Велико Търново“организира почистване около Царевец и дома за възрастни хора

0

 

Почистване около крепостта „Царевец“ и дома за възрастни хора в старата столица организира Сдружението „Благоденствие за Велико Търново“. Това ще е и първото публично събитие на едноименната група в социалната мрежа, която вече добива доста голяма популярност, потвърди пред сайта „Болярски новини“ един от основните й инициатори – търновският предприемач Кристиян Дончев.

Събитието ще е насрочено за 15-ти септември, неделя от 14.00 ч., а всички доброволци, които имат желание да се включат ще се съберат пред крепостта „Царевец“ .

„Ще почистим скатовете около крепостта, която отвътре е в безупречно състояние. Освен почистването сме планували и боядисване на оградата на старческия дом, който се намира до кръговото на „Пишмана“. Ще има подготвени чували, ръкавици, четки и бои. Всеки може да помогне с каквото има възможност за самото събитие. Ще има организирани и бусове, които ще изхвърлят на сметище събраните боклуци. Очакваме да се включите в събитието ни! Ще се радваме ако споделите събитието с вашите приятели, за да достигне до повече хора“, призовават организаторите от Сдружение „Благоденствие за Велико Търново“.

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *