Кукли, усмихнати камъчета и весели сувенири майсторят сами Буряна и Даниела

0

 

Те са млади, пъстри, усмихнати и носят наслада за окото и душата също като нещата, които собственоръчно творят. Две жени, с отношение към рокендрола, свободата, изкуството и приключенията, събират погледите на посетителите на рок фестивала в „Миндя“.

През деня, докато групите отмарят на хладно, или си правят следобедния саундчек, а гостите хапват с наслада от вкусната скара и пийват бира, около сергията на Буряна и Даниела е пълно с любопитни клиенти и разбира се с много деца. Хората са привлечени като магнит от прекрасните, цветни и носещи много настроение кукли, сувенири, акрилни картини и бижута и камъчета.

Всички те са на келтска тематика, защото „обичаме драконите“, с усмивка разказва Буряна. Тя е от Стара Загора и неотдавна се е завърнала от Лас вегас. Там е прекарала десет години в барманство и ресторантьорство, а идвайки си в България започнала да изработва сама „веселите“ неща – както ги нарича. Заедно с приятелката си Буряна обикаля Черноморието, много панаири и рокфестивали из цялата страна, за да продават своите сувенири. В скоро време двете ще си направят и собствен сайт, за да са по-близко до многобройните си клиенти.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *