„отГОворните“ оживиха с настолни игри Детския кът в Горна Оряховица

0

Атрактивни състезания с настолни игри организират младежите от кауза „отГОворните“ в Горна Оряховица. Те поканиха своите връстници да се включат в надпреварите с различни стратегически и приключенски игри на открито в парк „Детски кът“.

При всяка среща на младите хора те предлагат на участниците много разнообразни и забавни игри както за по-малки групи за 3-4 човека, така и за по-големи групи до 10 човека. Те могат да се включат в игри като „Заселниците на Катан“, „7 Wonders“, „Titcket to Ride“, „BANG! The Dice Game“, „Skull“, „Саботьор“, „Кингдомино“,“Dixit“ и други.

„Нашият екип се грижи да разясни на участниците всяка игра и да им помогне да изберат най-подходящата за тях. Радостно е да видим колко много наши връстници имат желание да общуват и да създават приятелства“, каза Даниел Божанков от „отГОворните“.

„Всеки може да дойде при нас. Ако са група приятели, ще се забавляват заедно, но ако човек дойде сам – винаги ще намери позитивни млади хора, с които да играе любимата си игра“, каза още Божанков.

Следващото събитие е на 28 август от 18:30 ч., отново на открито в Детския кът.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *