Адвокат Людмила Илиева е кандидатът за кмет на Горна Оряховица на „Демократична България“

0

 

 

Адвокат Людмила Илиева е кандидатът за кмет на коалиция „Демократична България“ за община Горна Оряховица. Тя е бивш председател на местната организация на Демократи за силна България, а в момента е член на националното ръководство на партията. В досегашния мандат на местната власт има опит като общински съветник и зам.-председател на местния парламент в Горна Оряховица. Със съпруга си – адвокат Росен Илиев, имат дъщеря и син.

„През кампанията ще се опитам да се срещна с колкото се може повече хора и да им представя себе си и своите виждания за местната политика. Моите послания са отправени към мислещите хора, към тези, които носят отговорност за себе си, семействата си и своята общност. За мен общината и нашият град трябва да са като добре подреден дом. Това става с усилията на всички в този дом. Слоганът на кампанията на „Демократична България” ще бъде „Горна може повече”, а всички ние – от кмета, през бизнесмена до обикновения гражданин имаме какво да дадем повече на нашия град, за да бъде той по-удобен и уютен за всички ни“, коментира адвокат Илиева.

Преди дни  коалиция „Демократична България“ обяви и кандидатът си за кмет на град Долна Оряховица. Това е областният председател на Демократи за силна България – Йордан Байчев.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *