Веселин Маринов изнася патриотичен концерт на най-големия круизен кораб в Европа

0

Патриотичен концерт на най-големия и луксозен круизен кораб в Европа ще изнесе популярният певец Веселин Маринов. Това обяви той преди минути в ефира на bTV. Роденият в Полски Тръмбеш изпълнител призна, че е приел предизвикателството, защото от компанията, организираща пътуването, са му предложили отлични условия за работа, освен това  са поели всички разходи по заснемането на клип на борда на лайнера.

Бях готов да изнеса репертоар и на чужд език, но организаторите на пътуването настояват да пея само на български, каза певецът. Залата за концерта ще бъде оборудвана с огромни плазми и всички декори, като по този начин няма да отстъпва на всички останали  големи изяви на твореца.

Пътуването ще се осъществи от 19 до 27 септември и е посветено на обявяването на Независимостта на България, затова по традиция концертът ще завърши с емблематичната песен на Веселин Маринов „За теб, Българийо!”.

Около 2500 лева е цената на луксозното пътуване по Средиземноморието. По време на 9-дневната обиколка из Средиземно море (Рим и Чивитавекия, Савона с Монако, Марсилия, Барселона, Палма де Майорка и Сардиния) на борда на кораба ще се проведат серия български специални събития. Към края на пътешествието по вода ще има фолклорна гала вечер с народни танци и носии, а навръх Деня на независимостта 22 септември концерт ще изнесе любимецът на българската публика Веселин Маринов, специален гост по време на круиза.. Корабът има 20 дека, 14 от които са за гостите на кораба. Капацитетът му е от почти 5000 пасажери и 1862 каюти. Екипажът наброява 1253 човека. Пуснат е на вода през 2014 г. На борда има още спа център, с площ 7800 кв. м., 8 джакузита, 3 басейна, единият със стъклен покрив,театър с шоу програми, казино, шопинг галерия, фото център, библиотека, 4 D кино, спортно игрище, детски клуб, слънчева тераса с шезлонги, фитнес център, безжичен интернет.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *