Полицаи гониха в нива 31-годишен без книжка с незаконен мотор

0

Бързо производство за неизпълнение на полицейско разпореждане е започнато в Районното управление в  Полски Тръмбеш срещу 31-годишен мотоциклетист от с. Павел.

Вчера при обход в селото униформени служители забелязали мотоциклет без регистрационна табела. Те подали на водача сигнал със стоп палка, но той преминал покрай тях, ударил вратата на полицейския автомобил, като му нанесъл незначителни материални щети и ускорил движението си. Униформените го последвали  и след няколко километра го настигнали в нива.

В хода на извършената проверка е установено, че водачът е 31-годишен от същото село, неправоспособен. Задържан е с полицейска мярка до 24 часа. Срещу него е започнато бързо производство.

Нерегистриран автомобил установиха служители на Пътна полиция. Вчера около обяд на бул. „България“ във Велико Търново е извършена проверка на лек автомобил „Ланд роувър“, управляван от 44-годишен мъж от Варна. В хода на проверката е установено, че возилото не е регистриран о по установения ред. По случая е започнато бързо производство.

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *