28-годишна сви цигари от магазин, откраднаха пари и техника от кравеферма

0

Служители на полицейското управление в Павликени установиха извършител на кражба на цигари от магазин за хранителни стоки в града. Сигнал за случая е получен вчера. По данни на  тъжителя от обекта липсвали цигари на стойност 70 лв.

От проведените действия по разследването е установено, че непозната жена е взела стек и няколко кутии с цигари, без да ги плати. Изяснена е самоличността й – 28-годишна от Павликени, неизвестна до момента на полицията.

Стойността на откраднатата стока е възстановена. Материалите по случая ще бъдат докладвани в прокуратурата, с мнение за налагане на административно наказание.

Кражба на 2800 лв., моторен трион и помпа за източване на мляко от кравеферма в Бяла черква, разследват служители на полицейското управление в Павликени. Деянието е извършено в периода 3-4 септември. На местопроизшествието е извършен оглед. По случая е започнато досъдебно производство.

1950 лв. са били откраднати от къща в с. Батак. Случаят се разследва от служители на РУ – Павликени. Деянието е извършено вчера за времето от 19,30 ч. до 23,50 ч. На местопроизшествието е извършен оглед. По случая е започнато досъдебно производство.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *