декември 5, 2023

Станислава Стоянова: „Целите, които управлението постига, се дължат на ефективната обратна връзка с гражданите“

0

 

Десетки жители на общините Елена и Лясковец посетиха поредните изнесени приемни, които в понеделник в двата града проведе народният представител от ГЕРБ Станислава Стоянова. Със старта на новата пленарна сесия на парламента продължават и традиционните срещи на Стоянова с граждани и организации от цялата Великотърновска област.

„Намираме се в средата на един плодотворен и пълноценен мандат на Народното събрание, а законодателните инициативи, които предстои да приемем са свързани с постигането на поставените от ПП ГЕРБ цели в областта на образованието, социалната политика и икономиката, които да запазят днешното стабилно развитие на България за години напред. Тези цели произтичат именно от постоянната и ефективна обратна връзка с гражданите от всички региони в страната“, коментира народният представител Станислава Стоянова.

В понеделник, след срещите си с местни жители, народният представител разговаря с кметовете на Лясковец и Елена д-р Ивелина Гецова и инж. Дилян Млъзев. Стоянова изрази удовлетворението си от факта, че двете общини не престават да се развиват, да подобряват градската среда, условията за живот и бизнес.

„Навсякъде във Великотърновска област е видно, че когато е налице активност от страна на кметовете, общините срещат подкрепа на централно ниво и регионите се развиват в унисон с обществените потребности. Щастлива съм, че сме отличен пример за доброто взаимодействие и диалог между народните представители, местната и централна власт“, коментира депутатът от най-голямата парламентарна група Станислава Стоянова.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *