декември 4, 2023

Кампанията „Десет причини да остана в моето Велико Търново“ представя съвременното развитие на старата столица

0

DCIM100MEDIADJI_0110.JPG

Кампанията „Десет причини да остана в моето Велико Търново“ ще покаже във фотоизложба съвременното развитие на старата столица и населените места от общината. Експозицията ще бъде открита на 16 септември /понеделник/ в 12,00 ч., а паната ще бъдат подредени в парковото пространство край паметника „Майка България“. Изображенията показват живота в старата столица през последните няколко години, подобряването на градската среда, образователната, спортна, социална и туристическа инфраструктура.

Специален акцент е поставен върху градския дух, носител на който е Велико Търново, както и върху официалното признание на града за историческа и духовна столица на България.

Изложбата ще бъде съпътствана и от церемония за отличаване на общественици от града, допринесли за развитието на града и за привлекателността му за младите хора и семейства.

Инициативата е част от популярна национална кампания, организирана от вестник и агенция „Стандарт“ и подкрепена от Община Велико Търново. Изложбата ще бъде открита от кмета на старопрестолния град Даниел Панов.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *