ВТУ с награда на в. „Стандарт“ в категория „Образование“ от кампанията „10 причини да остана в моя град“

0

Великотърновският университет „Св. св. Кирил и Методий“ е носител на приза в категория „Образование“ в кампанията на в. „Стандарт“ „10 причини да остана в моя град“.
На специална церемония, провела се в старата столица, ректорът проф. д-р Христо Бонджолов получи грамотата и благодари на всички за нея.
„В началото искам да честитя празника на всички учители, ученици и родители, защото днес е голям ден за българското училище. Той е специален за всеки един от нас, защото е символ на почитта на българина към знанието и образованието. Искам да благодаря за признанието, което получаваме от името на институцията Великотърновски университет, без която Велико Търново нямаше да бъде същият град. Наградата е заслужено признание за работата на нашите преподаватели, студенти и служители. Благодаря ви!“, каза проф. Хр. Бонджолов в приветствието си при получаването на наградата.

Кампанията „10 причини да остана в моя град“ вече завладя България. Досега церемонията се проведе в над 30 града, като основната й цел е да се отличават хората и институциите, които имат заслуги за положителното развитие на градовете у нас. Наградите са в шест категории: образование, култура, икономика, технологии, сигурност и спорт.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *