Младежите от БСП подаряваха тетрадки и химикали за първия учебен ден

0

 

Младежите от БСП, за втора поредна година, подаряваха учебни пособия на ученици. Акцията се проведе в парка „Марно поле“, а от безплатните тетрадки и химикали се възползваха над 200 деца.

„Провеждаме акцията за втора поредна година. Миналата година решихме на 1-ви юни да подаряваме детски книги в парка, а за първия учебен ден да помогнем на децата с учебни пособия. Призовавам всеки, който има желание да дари книжки или всички необходими неща за учениците, да го направи през цялата година в Общинския партиен съвет на БСП. Благодаря на нашите общински съветници и народни представители, които ни помагат с дарения, за да реализираме тези благородна инициативи“, сподели председателят на Младежкото обединение Михаил Михалев.

„Акцията е изключително успешна, защото децата много се радват. Събират се около масата и си вземат всичко, от което имат нужда. Тръгват си с усмивки, а това е най-важното за нас“, допълни Паулина Петрова, която е член на Оперативното бюро на МО.

Учебните пособия днес бяха раздадени за по-малко от час. Сред желаещите да получат от безплатните пособия бяха и възрастни хора, които искаха да зарадват своите деца и внуци за първия учебен ден.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *