Невероятно, но факт! Митю Пищова пак ще става кмет на болярския град!

0

 

Шоуменът Митю Пищова ще участва в изборите за кмет на Велико Търново. Новината потвърди самият той пред журналисти.

„Вярно е, сега съм при едни добри хора в комисията и си подавам документите. Те са много строги, ама справедливи. Оглеждат ми документите отвсякъде, да няма нещо пропуснато. Ама аз съм бетон отвсякъде. Аз съм непробиваем и този път ще спечеля, напук на всичките душмани и за радост на болярите”, закани се Пищова.

Листата за общински съветници, с която той ще се яви на предстоящите избори е „къса“ и… семейна. Самият той е водач, а освен него ще участва синът му Илиян Маринов.

Пищова заяви, че този път на изборите прошка и милост за никого няма да има и че ще прегази всички останали конкуренти наред като валяк.

Решението на общинската избирателна комисия е от 16.09.2-19 г. под №57

„Аз съм с пенсионерите, с бедните и с гладните, с онези, които нямат пари за хляб. Ще ме подкрепят старите хора, сираците, бедните и безработните, нашите братя роми от махалата. Ще има голямо шоу. Ще раздавам кебапчета, кюфтета, лимонада, файтони майтони. Почвам от старческия дом и след това ще минавам по кварталите и по селата, където хората ме обичат, защото съм един от тях, техен брат”, обяви гръмко позабравеният и с противоречива слава шоумен. Партията, която го издига е Българско национално обединение.

Това далеч не е първата предизборна изява на обявилия се за „любимец на българския народ”. През 2003 г. той се яви на кметските избори във Велико Търново, а две години по-късно бе водач на листата на „Евророма” в Кърджали. През 2006 г. опита да се яви на президентските избори, но не успя да се регистрира навреме и да събере нужните по закон 15 000 подписа. Десет години по-късно обаче успя и на миналите президентски избори  участва с кандидат за вице – певеца Радо Шишарката.

Публична тайна е, че в мутренските години Пищова ядеше и пиеше на корем с едни от най-знаковите имена от ъндърграунда. Той държеше и две популярни кръчми – „Заведението на народа“ и механа „Райски кът“ в Арбанаси. Към момента е собственик на модна агенция, а склонността му към млади момичета е пословична. Преди години зевзекът сериозно закъса със здравето, но очевидно сега е в добра спортна форма и на вота ще мери сили с Даниел Панов, Весела Лечева и Милен Михов…

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *