Горнооряховският управник инж. Добромир Добрев стана „Кмет на годината“

0

 

Инж. Добромир Добрев е носител на голямата награда „Кмет на годината” за мандат 2015-2019 в националния конкурс, организиран от Портала на българските общини Kmeta.bg.

Отличието му бе връчено от министъра на регионалното развитие и благоустройство Петя Аврамова тази вечер на официална церемония в зала 6 на НДК. Инж. Добрев спечели приза в раздел „Средна община”.

„Тази награда е плод на много усилия и работа на екипа на Община Горна Оряховица. Благодаря на правителството, което подпомагаше развитието на нашата общината и на бизнеса, и през тези четири години инвестира в подобряване на общината. Тази награда е за всички експерти в общинската администрация. Вярвам, че всеки кмет работи в посока нашите общини да стана привлекателни и още по-добро място за живеене”, каза кметът инж. Добрев.

Заедно с инж. Добромир Добрев носители на голямата награда „Кмет на годината” за мандат 2015-2019 в раздел „Малка община” е градоначалникът на Сливница Васко Стоилков, а раздел „Голяма община” – кметът на Монтана Златко Живков.

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *