Гръцката латино звезда Педро Сантана дойде за фестивала „UN BESO fiesta“

0

 

ПОПУЛЯРНИЯТ ТАНЦЬОР И ИЗПЪЛНИТЕЛ НА ЛАТИНО МУЗИКА ПЕДРО САНТАНА БЕШЕ ЗВЕЗДАТА В ТАЗГОДИНИЯ ФЕСТИВАЛ НА ВЕЛИКОТЪРНОВСКАТА ШКОЛА UN BESO. Организаторите на фиестата и треньори в „UN BESO art & dance center“ Дарина Георгиева, Иглика Иванова и Ваня Гьошева доведоха гръцката звезда с венецуелски произход Педро Сантана и превърнаха двудневния фестивал в истински празник на танцьори от цялата страна.

 

Другите специални гости бяха Илия и Деси Илиеви и Ели от школата в София „Палетро денс спот“.
Форумът тази година беше седми поред и се проведе точно в навечерието на първия учебен ден. За два дни пространството около паметника „Асеневци” се превърна в огромна танцова сцена.
Фестивалът започна с уроци по зумба за деца. След това треньорът по зумба в Un Beso Борислав Иванов води урок за възрастни, който беше предназначен и за тези, които от години се занимават със забавната тренировка, и за начинаещи, които за първи път разбраха, че спортът под звуците на салса, меренге, регетон, бачата, кумбия, хип-хоп, ча-ча, ориентал, може да бъде истински вдъхновяващ. Веднага след демонстративната тренировка, започна и първото парти.


В събота фестивалният ден започна с уроци на „Un beso“, на Деси, Ели и Илия и Педро Сантана. Вечерта продължи с шоу спектакъл, в който децата и тийн отборът на „Un beso“ показаха най-успешните и най-новите си хореографии. За публиката танцуваха малките възпитаници на хореографа Полина Кинова, както и момиченцата от групата по класически и модерен балет с ръководител Радина Митева. Фиестата завърши с латино парти под звездите, което събра на сцената около Конниците танцьори от цялата страна.
Фестивалът на денс център „Un beso“ и тази година беше организиран  с финансовата подкрепа на програмата „Изкуство и култура“ на Община Велико Търново.

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *