Даниел Панов с голяма награда „Кмет на годината за мандат 2015-2019” за образование, младежки политики и спорт

0

Кметът на Велико Търново Даниел Панов стана носител на голяма награда в националното онлайн-допитване „Кмет на годината за мандат 2015-2019”. Инициативата и церемонията бяха организирани от Портала на българските общините Kmeta.bg. Панов е отличен в категорията „Образование, спорт и младежки политики”, в раздел „Голяма община”.

„Тази награда е за всички великотърновци, за екипа ми в общинската администрация, за колективите в детските градини и училищата, за всички организации и общественици, с които си партнираме в името на децата и младежите, в сферите на образованието и спорта. Велико Търново е град, който гордо пази традициите на Търновската книжовна и художествена школа още от времето на Второто българско царство. Именно заради това образованието винаги ще бъде основен приоритет в развитието на Старата столица, както и вървящите редом с просветата младежки политики и спорт”, коментира Даниел Панов.

Панов благодари на целия екип на Kmeta.bg, като подчерта, че медията е сред утвърдените в национален мащаб, че дава гласност на съвременното развитие на българските градове и населени места, на живота в тях, на мнението на хората.

Настоящият приз е поредният за Даниел Панов и Велико Търново от националното онлайн допитване. През миналата година кметът на Старата столица стана носител на голямата награда в категория „Общини с ин-витро програми”, а 12 месеца по-рано той получи голямата награда „Кмет на 2017 година”. През 2014 година Даниел Панов бе награден в категорията „Адекватна реакция при криза”, а през 2013 година – за развитие на туризма.

 

Снимка: Kmeta.bg

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *