Весела Лечева официално се регистрира като кандидат за кмет на Велико Търново

0

 

Социалистите регистрираха листата и кандидатите за кметове  на населените места

Коалиция „БСП за България, ПП АБВ, ПП Движение 21“ регистрира своите кандидати за кметове и общински съветници в община Велико Търново. Водени от кандидата за кмет  Весела Лечева социалистите подадоха документите в Общинската избирателна комисия и от днес официално са в битката за местния вот.

„Имаме най-добрата листа, която е съчетание на мъдрост, опит и младост, енергия, креативност и иновативност. Изключително мотивиран и подготвен екип от кандидати за общински съветници. С една единствена цел община Велико Търново да просперира и успява. Един ден след празниците, след фойерверките и зарите в Деня на независимостта,  че нашият екип е свободен и независим от корпоративни и лични зависимости. Единствената наша цел е да бъдем в услуга на гражданите на община Велико Търново“, сподели Весела Лечева. Тя подчерта, че нейната кауза като кмет ще бъде всеки жител да се чувства горд и успяващ в родното си населено място от община Велико Търново.

Самата Лечева ще води листата за общински съветници. Втори е областният председател Петко Тюфекчиев, а трети – Николай Илчев от квотата на АБВ. Общинският лидер на социалистите Стефан Антонов е на четвърта позиция, а след него – Стоян Витанов. Мариан Кенарев от гражданската квота е шести, след него са Валерия Дончева, Красин Каракоцев, Димитър Чолаков и Михаил Михалев. На предишните местни избори БСП успя да спечели едва пет мандата, а кандидатът им за кмет Валентин Ламбев, който е народен представител в момента, регистрира подкрепа от 4 407 гласа.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *