Разследват кражби на ток и злато

0

Две момчета откраднали пари от баба 

Бързо производство за неправомерно присъединяване към електропреносната мрежа е започнато в Районното управление на полицията в Елена. В неделя сутринта при съвместна проверка на служители на полицейското управление в Елена и служители на Енерго про в жилище в с. Константин, обитавано от 55-годишен мъж, е установено неправомерно присъединяване към електропреносната мрежа, с което са създадени условия за непълно отчитане на потребената електроенергия.

Взломна кражба на златно колие от жилище в Горна Оряховица, разследват служители на местното полицейско управление. Деянието е извършено в периода 18-22 септември, чрез взломяване на прозорец на къща. На местопроизшествието е извършен оглед. По случая е образувано досъдебно производство.

Кражба на пари разкриха служители на полицейското управление в Стражица. Сигнал за случая е получен на 12 септември тази година. По данни на тъжителя от дома на 88-годишна жена от с. Нова Върбовка са били откраднати 300 лв. От проведените действия по разследването е установено, че извършители на деянието са две момчета на 12 и 14 години от с. Лозен. Материалите по случая ще бъдат докладвани пред Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни в гр. Стражица, с мнение за налагане на възпитателни мерки.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *