Ваня Антонова, кандидат за кмет на Павликени, издигната от ПП ГЕРБ:„Моята кауза е да променя стереотипа на управление на Павликени, имам знания и умения да направя това!”

0

Предизборната кампания за местните избори , която започва от днес, зависи от нашата работа, но не в името на личното АЗ, а в името на НИЕ и цялата местна общност. Нека в следващия предизборен месец всички обединени да работим  за всички, да бъдем вътрешно мотивирани за съвместна работа. Защото живеем в този град, искаме да продължим да живеем в него, искаме децата ни  да се върнат или да останат в него, искаме условията за живот да са по-добри. Да се чуват гласовете ни, желанията ни, потребностите ни, професионалните ни виждания и гражданските ни мнения, така, както е в много други градове в България!

Доказахме през последните години какъв силен отбор  са съветниците от ПП ГЕРБ в Общинския съвет в Павликени, как всеки си тежеше на мястото и прилагаше в действие своите компетенции и знания, своя професионализъм. Вярвам, че тази  тенденция ще продължи с още по-голяма  сила и през новия мандат.

Всички ние не искаме злобата и отмъщението да цари в гражданските ни отношения, искаме толерантност за това, че имаме различно мнение от някого, за различните ни граждански предложения, за различните ни политически виждания.

Свидетели сме в различни ситуации как хора от местната общност се страхуват да изкажат лични виждания и мнения. За съжаление, многогодишното еднотипно управление е дало лошо отражение върху местната гражданска активност в Павликени. Затова сме обединени около каузата за промяна.

Аз гарантирам, че ако застана начело на местната власт в Павликени, ще променя стереотипа на местното управление!

Влизам в предизборната кампания с пълното съзнание, че имам знанията и уменията да управлявам общината. Като председател на Общинския съвет съм запозната отлично с механизмите на това управление.

Моята програма за развитието на града е отворена за всеки, който има добри и мотивирани идеи. Тя е отворена и за гражданите. През цялата предизборна кампания ще добавям по нещо, което е нужно и важно за общността, ще приемам предложения от всички.

Аз съм човек на открития диалог и търсенето на решения в името на общността, затова не търпя и като човек, и като ръководител, да има два стандарта на общуване, защото това граничи с лицемерието, манипулацията и стига до лъжата. Моите родители и учители са ми предали моралните си устои и това ме крепи в най-критичните моменти на избор на решения. Мисля, че съм достатъчно борбена личност за каузи, които са морално и социално значими. Затова заявявам отговорно, че съм готова за нелеката предизборна борба с компетентността  и професионализма, който съм натрупала през годините.

Затова се обръщам към всички: последвайте ме! Има много  хора, които вече ми заявиха подкрепата си с едно искане – промяна!

Нека на 27 октомври се погледнем с гордост и поемем заедно към едно ново развитие на града и общината!

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *