Силно мотивирани и с вяра в успеха си откриха кампанията кандидатите за кметове и съветници от ПП ГЕРБ в Павликени

0

Силно мотивирани, със силни лични каузи и вяра в успеха отиват на изборите на 27 октомври кандидатът  на ПП ГЕРБ за кмет на Павликени и водач на листата Ваня Антонова и кандидатите за общински съветници и за кметове на населените места, издигнати и подкрепени от ГЕРБ, заедно с партньорите от ПД „Социалдемократи” и СДС. Днес те дадоха старт на предизборната кампания в село Горна Липница, а своеобразен домакин на събитието беше кандидатът за кмет на селото Пламен Петров, който е подкрепен от управляващата партия.

Вярвам в успеха ни, защото сме силен екип от доказани професионалисти, хора с авторитет и опит, отбор, който съчетава мъдростта на опитните и новаторския дух на младите. Уверена съм, че кандидатите за съветници и кметове , издигнати и подкрепени от ПП ГЕРБ,  ще дадат всичко от себе си за доброто бъдеще на Павликени и региона, каза на откриването на кампанията Ваня Антонова. Тя подчерта, че ако застане начело на местната власт в Павликени, ще промени стереотипа на местното управление. Много са проектите в Павликени, реализирани с помощта на правителството на Бойко Борисов. Ако инициативен и можещ човек от управляващата партия поеме ръководството на общината, градът и регионът ще имат реални възможности за бързо развитие, а Павликени – шанс да добие облика на образцов общински център, каза Антонова, която е призната от всички като изключително успешен председател на Общинския съвет в Павликени.

Антонова, кандидатите за съветници и кметове на населените места, дадоха старт на кампанията със завладяващите изпълнения на танцов ансамбъл „Трявна” и заедно с танцьорите се хванаха на хорото, за да докажат, че освен професионалисти, са и хора, свързани с корените и българските традиции. В близо двувековната църква в Горна Липница те бяха благословени от отец Милетий, който отслужи водосвет за здраве. Да спазват християнските ценности и закони, да правят добрини за хората и да са честни пред себе си и пред другите в помислите и делата си, призова дядо Милетий. Отецът не пропусна да благодари на Ваня Антонова за работата на Общинския съвет, с чиято помощ са възстановени църкви в региона,  благослови  кандидатите  и измоли  Господ да ги напътства, за да имат успех на изборите.

21 са кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ в Павликени . Сред  тях са личности със сериозен стаж в местния парламент, изтъкнати лекари, икономисти, производители, предприемачи. Особено силно е присъствието на младите, избрали да живеят и да работят в своя град и готови да дадат всичко от себе си той да се развива и да има още по-добро бъдеще.

Нека хората изберат силната листа на ПП ГЕРБ с номер 43, за да имат бъдеще Павликени и региона!, призоваха кандидатите.

 

 

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *