Панов: „Променяме облика на Велико Търново с много работа, да я продължим заедно“

Работа, работа и работа е мотото на Даниел Панов, с което той тръгва към трети управленски мандат като кмет на Велико Търново, заедно с кандидатите за общински съветници от листата с номер 43 на ГЕРБ и СДС. Финансовата стабилност на общината, високата събираемост на местни приходи и отличното управление на разходите нареждат старата столица след лидерите по целесъобразно инвестиране на европейски средства и откриват още по-големи възможности за развитие след 2020 година.

„Упорито работихме заедно с великотърновци, водени от мисълта да превърнем града и селищата от общината в по-привлекателно и добро място, с все по-високо качество на живот. Това е ефикасният модел за промяна на облика на Велико Търново и населените места. Благодаря на великотърновци за търпението, разбирането и подкрепата. Нека да продължим да работим заедно в името на по-доброто бъдеще за нашите деца“, коментира Даниел Панов.

Близо 20 км пътища в града са обновени през последните четири години, включително 80% от улици в стария град, голяма част от инфраструктурата в кв. „Чолаковци“, натоварените „Магистрална“ и „Васил Левски“, „Св. Климент Охридски“, „Читалищна“, „Иван Вазов“, „Михаил Кефалов“, „Читалищна“ и др. Над 8 километра са новите водопроводи. В мандата са модернизирани пет училища и три детски градини, започна строителството на нова детска градина в кв. „Зона Б“, което не се бе случвало от 40 години насам.

Одобрени и с осигурен механизъм на финансиране са инфраструктурни проекти, обхващащи още 20 километра булеварди, улици, кръстовища, включително и пешеходният надлез над улица „Магистрална“.

„Старата столица влезе трайно в листата на най-добрите градове за живеене в България. По официални данни Велико Търново е един от малкото градове, чието население се увеличава и това е четиригодишна тенденция. Това е най-сигурният знак, че сме на прав път и заедно, с много работа ще продължим промяната на облика на града и общината“, коментираха кандидатите за общински съветници с номер 43.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!