Президентът на КСНБ и и двама зам.-министри идва за лекция от цикъла MASTЕRCLASS WORK

0

 

Поредна лекция от цикъла MASTЕRCLASS WORK 4.0 ще се проведе във Велико Търново.  В лекцията ще участват президентът на КНСБ – Пламен Димитров, заместник-министърът на образованието Карина Ангелиева  и заместник-министърът на труда и социалната политика   Зорница Русинова. Лекцията ще започне от  10:00 часа в Ректората на Великотърновския университет – 321  аудитория.

Това е поредната лекция от цикъла MASTЕRCLASS WORK 4.0. Първата се проведе през 2018 година в СУ „Св. Климент Охридски“ и в нея участваха министрите на труда Бисер Петков и на образованието Красимир Вълчев. Целта на тези лекции е да бъдат обсъдени предизвикателствата, които поставя дигитализацията пред пазара на труда. Цели професии изчезват и се появяват нови. В същото време всички млади хора преживяват прехода от студентската скамейка до работното си място. Този преход може да се бъде фатален на фона на бързо променящите се технологии, които са на път да изместят човека в някои сфери на пазара на труда.Това са част от темите, които ще бъдат обсъдени на лекцията.

Участниците в MASTRCLASS WORK 4.0 ще бъдат студенти, университетски преподаватели, представители на синдикални и работодателски организации, неправителствени организации и граждани.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *