Над 200 великотърновци посрещнаха топло Даниел Панов в Международния ден на възрастните хора

0

Над 200 великотърновци от клубовете на пенсионера и инвалида в старата столица посрещнаха сърдечно Даниел Панов навръх Международния ден на възрастните хора. Той ги поздрави за празника и им благодари, че винаги са дейни и активни в обществената сфера. „Винаги можете да разчитате на моята подкрепа“, обърна се към хората Панов, който е кандидат за трети мандат като кмет на Велико Търново с номер 43 в бюлетината.

„От вас ние черпим мъдрост и опит, учим се на честност и отговорност. Благодаря на дейците от всички клубове на пенсионера и инвалида във Велико Търново и населените места от общината. Самодейното изкуство обогатява и придава истински колорит на културния календар на града. Благодаря ви, че пазите традициите, обичаите, че сте ни предали заветите на нашите предци. Наша мисия е да възпитаме децата и младите поколения в същия този дух на искрено родолюбие“, каза Даниел Панов по време на срещата си хората.

Панов подчерта, че Велико Търново и общината дават добър пример на цяла България със своята силно развита мрежа от социални услуги, а за четири години е подобрено качеството на живот на над 3000 жители на града и населените места. Финансовата стабилност, доброто име на Старата столица и реномето на Общината като надежден партньор на европейските и държавните институции дава още по-големи възможности пред Велико Търново в новия програмен период.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *