Водачът на листата на ГЕРБ в Свищов д-р Кристиян Кирилов: През изминалия мандат се положи основа за доброто бъдеще пред общината

Пред приятели, членове на структурата и симпатизанти, в Свищов беше представен силният екип на Политическа партия ГЕРБ, който участва в изборната надпревара с номер 43. В предстоящите местни избори ПП ГЕРБ – Свищов, участва със своя пълна листа за общински съветници и кметове на кметства, и подкрепя независимата кандидатура на досегашния успешен кмет на Общината Генчо Генчев.

ГЕРБ взе решение да застане зад независимата кандидатурата на Генчо Генчев, защото като градоначалник през изминалия мандат той се доказа като деен и резултатен кмет. С подкрепата на председателя на ОбС – Свищов и председател на местната структура на ГЕРБ д-р Кристиян Кирилов, Генчо Генчев имаше възможност да разгърне своя потенциал и да докаже, че когато се работи единствено в интерес на гражданите и в името на общото благо, обединението на местно ниво е ключов фактор за успех. Именно успешен е и мандатът на Генчо Генчев, защото през всичките тези четири години той успя да заслужи доверието на институциите на национално ниво. Заедно с категоричната подкрепа на народните представители от ГЕРБ и правителството на премиера Бойко Борисов, той успя да постигне редица успехи за града и общината, с което оправда доверието и на своите избиратели. Бяха привлечени инвестиции за над 60 милиона лева по редица европейски, национални програми и постановления на Министерски съвет, които бяха умерено разпределени между общинския център и населените места. Дълбокото убеждение на Генчо Генчев е, че когато трябва да се реши обществен проблем цветовете на партиите нямат значение.

Изборът, който общинската структура на ГЕРБ направи, подкрепяйки кандидатурата на Генчев през есента на 2015 година, е правилен и сега, категоричен е местният координатор на най-голямата партия д-р Кристиян Кирилов. Този избор гарантира успех в развитието на общината и в бъдеще.

В надпреварата за кметове на кметства в община Свищов, ГЕРБ издига осем кандидатури. В седем от населените места на общината партията залага на досегашните кметове– Димитър Костадинов Василев в село Алеково,Сенка Пенчева Добрева в село Вардим,  Марин Николов Крачунов в село Драгомирово, Борис Ангелов Велев в село Козловец, Нели Адрианова Великова в село Овча могила, инж. Любомир Александров Ироновв село Ореш и Емил Йорданов Тодоров в село Хаджидимитрово. Всело Българско Сливовоза кметското място ще се бори ново лице и това е Цветанка Славева Ганева.Доказаният професионален опит и личностни качествана всичките осем кандидати са основната причина партията да им гласува доверие на предстоящите избори.

Листата на ГЕРБ с кандидати за общински съветници в Свищов се състои от 29 човека, колкото членен е местния парламент. Всички те са достойни личности, доказали професионализъм в работата си и силни качества в различни области. Всеки един е по своему уникален, но общото помежду им е желанието да служат на обществото и с действията си да бъдат полезни за развитието на община Свищов.

Водач на листата еобщинският координатор и досегашен председател на ОбС и съветник в продължение на три мандата, д-р Кристиян Кирилов. Потомствен свищовлия, който милее за родния си град и през годините доказа, че е общественик с ясна позиция. Той има безспорни лидерски качества, но преди всичко е близо до хората и умее да ги обединява.  Уверен е, че през мандат 2015-2019 е положена основа за доброто бъдеще, което предстои пред Свищов.

Народният представител от ГЕРБ, Станислава Стоянова, която през последните години неизменно бе силна подкрепа на местната власт в Свищов, приветства силния отбор на ГЕРБ и пожела победа с номер 43. Да бъдат винаги близо до хората и със самочувствие да припомнят свършеното от партия ГЕРБ за града и населените места през изминалия мандат. „Когато добрите резултати са факт, както е в Свищов, аргументите са най-силни“, категорична е Стоянова.

Д-р Кристиян Кирилов подчерта, че пред всички кандидати на ГЕРБ предстои още много работа и за да се поздравят с категоричен успех в края на изборния ден е необходимо да се посветят изцяло на каузата, в положителна и ползотворна кампания, с мисъл за доброто име на Свищов.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!