Даниел Панов: „Създаваме нов център за социални грижи за възрастни хора”

0

 

Даниел Панов бе сърдечно посрещнат и приветстван при посещението си в Дома за възрастни хора „Венета Ботева” в старата столица. „Вашата мъдрост, съветите, които давате, разказите ви за българските традиции, обичаи и обреди – всичко това е много ценно и помага както на мен, така и на всеки един човек за правилните житейски, а и управленски решения”, обърна се към хората Панов.

„Тук сме като едно голямо семейство – и заради грижите, и заради добрите условия и атмосфера, но и заради това, че посещаваме концерти, постановки, изложби и много събития от културния календар на Велико Търново. Подкрепяме ви и вярваме, че ще продължите и занапред да водите Велико Търново”, бе отзвукът от мненията на живеещите в Дома.

Даниел Панов подчерта, че грижата за възрастните хора винаги е била сред основните му приоритети и това е заложено в планираните политики през следващите четири години. Основата вече е положена – във втория мандат на Даниел Панов Община Велико Търново спечели проект за създаване на комплекс за социални грижи за възрастни хора в невъзможност за самообслужване. Новият център ще бъде създаден със средства по оперативна програма „Региони в растеж” 2014-2020 и ще се намира в квартал „Колю Фичето”. Подписан е и договорът за осигуряване на безвъзмездната финансова помощ за материалната база, заедно с необходимото обзавеждане и оборудване.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *