С пожелания за още много успехи посрещнаха в Козаревец д-р Ивелина Гецова и депутата Клавдия Ганчева

0

Уважаваният дългогодишен кмет на Лясковец д-р Ивелина Гецова бе официален гост на хората в с. Козаревец, които отпразнуваха 35-години от създаването на местния пенсионерски клуб. Тържеството уважи и народният представител от ГЕРБ инж. Клавдия Ганчева, която е член на парламентарната комисия по труда и социалната политика.

Грижата за населените места в община Лясковец е забележима и в пенсионерския клуб на Козаревец, където през последните години бе подменена покривната конструкция, поставени бяха нови дограми, извърши се външно и вътрешно обновяване на сградата, сменена бе електрическата и ел.-инсталацията, както и подови настилки.

С емоционално слово д-р Ивелина Гецова приветства членовете на пенсионерския клуб, като не скри: „За мен е чест, че от години сте мои приятели“. Кандидатът за нов управленски мандат д-р Гецова каза още: „Щастлива съм, че винаги, когато сме до Вас, ние по-младите, имаме възможността да черпим от мъдростта на годините и вашия силен, борбен дух! Бъдете все така близо до нас в делника ни, раздавайте щедро от натрупания си житейски опит и не спирайте да ни напътствате и в бъдеще“.

С пожелания за още много успехи се обърнаха домакините към своите гости. Под ръководството на д-р Гецова и в синхрон с Общинския съвет, председателстван от Даниела Арабаджиева, община Лясковец успешно се развива, не само като привлекателно за инвеститори място, но и като уютен дом за своите граждани.

Номерът на кандидата за кмет и на кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ в интегралната бюлетина е 43. Това е изборът, който жителите на Лясковец трябва да направят, за да имат хубавите и подредени населени места, на които са свикнали и които заслужават, коментираха в Козаревец.

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *