Генчо Генчев и д-р Кирилов заявиха единодушна подкрепа към кандидата от ГЕРБ за Българско Сливово Цветанка Ганева

0

 

По време на предизборната среща в свищовското село Българско Сливово кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ, независимият кандидат за кмет на община Свищов Генчо Генчев, подкрепен от ГЕРБ  и председателят на ОППК „Зора I“  Соня Кирилова, заявиха пълната си подкрепа за кандидата за кмет на населеното място Цветанка Ганева. Тя е издигната от ГЕРБ и нейният номер в интегралната бюлетина е 43.

Пред препълнената зала г-жа Ганева заяви, че  ще разчита на 16-годишния си опит като финансист на село Българско Сливово. Запозната е с проблемите на неговите жители ще отстоява те да бъдат решавани своевременно. В своята предизборна платформа тя е заложила на подобряването на инфраструктурата в населеното място – асфалтиране на улици, ревизиране на уличното осветление, поддържане на тревните площи и цветните лехи, специално внимание на гробищния парк, поддържане на стадиона и на училищния двор.. Приоритет в нейната програма е ремонтът на читалищната сграда. Тя обеща да следи и за национални програми за заетост, за да се осигури работа на  трайно безработни жители на населеното място. Кандидатът за кмет на село Българско Сливово се ангажира да съдейства повече нуждаещи да се възползват от социалните услуги, предлагани от община Свищов.

Присъстващите изразиха своята вяра, че Цветанка Ганева е изборът с номер 43, който ще промени ситуацията в село Българско Сливово. Те заявиха, че „имат нужда от кмет на цялото село, а не само  на част от него, от кмет, който ще решава проблемите последователно, а не избирателно.“

Водачът на листата на ГЕРБ – Свищов д-р Кристиян Кирилов представи и голяма част от кандидатите за общински съветници, които са доказали се професионалисти в своята област и имат желание да работят в полза на обществото и за по-доброто бъдеще на община Свищов. Заедно с него на срещата присъстваха и споделиха своите идеи Валери Николов, Цветанка Кирова, Генади Иванов, Елена Александрова, гл. ас. д-р Милен Динков, Ваня Цветанова, инж. Борислав Замфиров, Йорданка Гъмзова, гл. ас. д-р Петко Ангелов,  Илиян Венков, инж. Мирослав Тодоров, Десислава Александрова, Димитър Димитров, Марин Маринов, Владислав Любенов, Ивелина Ангелова.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *