Даниел Панов: „Леденик се нуждае от по-бързо развитие, Йордан Морчев е разумният избор за кмет на селото“

 

Младият Йордан Морчев е кандидат-кметът за село Леденик, издигнат от ГЕРБ и СДС с номер 43 в бюлетината. Той бе представен пред обществеността от Даниел Панов – кмет на община Велико Търново в периода 2011-2019 и кандидат за трети управленски мандат.

„Леденик се нуждае от по-бързо развитие, с ускорени темпове и иновативност. Йордан Морчев има амбицията това да се случи“, обърна се Даниел Панов към местните жители.

В селото през следващия мандат започва изграждането на канализация. Проектът е изготвен и неговото финансиране е осигурено със средства от правителството, посочиха Панов и Морчев. Газификацията на селото също е сред основните приоритети за следващите четири години.

„Новият програмен период ще даде възможност на община Велико Търново да кандидатства с проекти по Програмата за развитие на селските региони“, добави Даниел Панов и подчерта, че това дава отлична перспектива за развитието на всички населени места край Старата столица.

Друга добра новина за селото е, че чуждестранен инвеститор възстановява спийдуей пистата край стадиона. Опитът на Полша, която е сред водещите държави в мотоспорта, ще бъде използван за създаване на школа за млади състезатели.

В срещата с хората участваха и много от кандидатите за общински съветници от силния отбор с номер 43 на ГЕРБ и СДС.

Близо 700 000 лева са вложени в инфраструктурата на Леденик само през последните няколко месеца. По проекти на Община Велико Търново, защитени в мандата на Даниел Панов, са преасфалтирани входните пътни артерии към селото, както и двете централни улици. Средствата бяха осигурени от правителството.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!