„Демократична България“ отвори за всички великотърновци първото по рода си подвижно „Демократично кафене“

Кандидатът за кмет на старата столица адв. Калоян Янков и кандидатите за общински съветници от „Демократична България“ стартираха оригинална инициатива, която ще протече до последния ден на предизборната кампания. Днес преди обед в парка „Марно поле“ отвори първото по рода си „Демократично кафене“ и за няколко часа стотици граждани изпиха по чашка кафе, капучино и чай като споделиха проблемите на общината. Те разговаряха с адв. Калоян Янков, Елена Чамуркова, Любомир Марков, Якоб ван Бейлен, д-р Христо Димиитров и други представители на листата по различни теми и споделиха мнения по едни от най-наболелите теми за болярския град.

„Демократичното кафене“ ще стигне до всяка точка на града и всеки ден ще бъде разположено на различни и оживени локации.

„Идеята ни се роди, защото от векове наред кафенето е място за срещи. Място за разговори и дискусии, място за вземане на решения. Затова и решихме да предложим на търновци Демократичното кафене – за да им дадем възможност да говорят и споделят своите виждания за града и те да бъдат чути“, коментира адв. Калоян Янков. Според Елена Чамуркова така се прави ефективна кампания – кандидатите за местната власт трябва да бъдат всеки възможен момент сред хората и да имат постоянно обратна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!